5 maj 2016
13:00

IF Tunabro

Referat: Bullermyrens IK - IF Tunabro

Det blev en speciell match på så sätt att Tunabro på förmiddagen meddelade att de saknade spelare för att kunna genomföra matchen. Eftersom vi är sportsliga och dessutom ville spela en träningsmatch bestämde vi att låna ut tre spelare från oss i varje halvlek. Stort tack till Kim, Lukas, Mikke, Simon, Carl-William och Mustafa som ställde upp för laget på ett fint sätt.
Själva matchen blev spelmässigt ganska jämn. Bullis var det bättre laget i första halvlek och ledde rättvist med 2-0 i paus. I andra halvlek var Tunabro bättre. Delvis beroende på lite småskador på några spelare i Bullis, men även beroende på stabilt mittbacksspel av Simon och Carl-William i Tunabro och bra slit av Mustafa som forward. Mustafa belönades också genom sin kvittering till 2-2, han jublade inte efter målet ändå, vilket får ses som en fin gest.

Sammanfattningsvis en bra träningsmatch även om det blev lite speciella förutsättningar. Kim, Mohammed och Gabbe gjorde målen för "rätt" lag. Lucas var stabil i målet, speciellt i andra halvek när han hade en del att göra.

tor 1 maj 2014, 17:30 IF Tunabro - Bullermyrens IK U 2 - 2
lör 21 mar 2015, 17:00 IF Tunabro - Bullermyrens IK U 1 - 2
lör 20 feb 2016, 09:00 IF Tunabro - Bullermyrens IK U
lör 16 apr 2016, 17:15 Bullermyrens IK U - IF Tunabro 4 - 0
sön 26 mar 2017, 10:30 IF Tunabro - Bullermyrens IK U 4 - 2
lör 22 feb 2020, 12:00 IF Tunabro - Bullermyrens IK U 5 - 3